dilluns, 25 d’octubre del 2010

Primera tramesa de fruites

La setmana passada, com ja us han explicat els vostres fills, vam rebre la primera tramesa del Pla de consum de fruites a les escoles. Finalment, no van ser les fruites previstes originàriament i es va canviar la nectarina per la poma (depenent de la disponibilitat del mercat hi pot haver petites variacions).

Vam repartir la fruita a les classes i ens la vam menjar plegats. Una vegada menjada, els nens i nenes que van voler es van poder menjar el seu esmorzar o repetir de fruita.

La resposta per part dels alumnes va ser un èxit!

El mes que ve hi tornarem amb: raïm, pruna, mandarina i pera.

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Logos seleccionats

Ja tenim logo!

Aquest migdia hem fet la 2a reunió de coordinació del Projecte Nyam-Nyam (alumnes i mestres). Cada curs havia d'escollir un logo d'entre els que havien dibuixat els alumnes. D'entre els sis seleccionats hem fet una votació democràtica i el guanyador ha estat el de la classe de 3r. Enhorabona!

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Pla de Consum de fruita a les escoles


Hem estat admesos en el Pla de Consum de fruita a les escoles. El proper dilluns arribarà a l'escola la primera entrega de fruita: raïms, prunes, nectarines i préssecs.

Projecte Interdisciplinar 2010-2011

Aquest curs hem decidit treballar a nivell de tota l'escola el Projecte NYAM-NYAM. Serà un projecte que durarà tot el curs i que implica a tota l'escola. Igual que el curs passat farem activitats a nivell de classe i activitats tota l'escola plegats.

Continuarem també amb les reunions de coordinació del projecte en les que participen els alumnes de primària aportant idees i decidint algunes de les activitats del projecte que farem al llarg del curs.